lørdag den 4. januar 2014

Kom i gang! Starter lige året med et #detersyndformig# indlæg:

Julen gik ikke helt som planlagt. Jeg blev meget syg den 24 om formiddagen - omgangssyge :-(
Juleaften blev tilbragt på sofaen hos mine forælder, total feber og rigtig dårlig. Emil hyggede sig heldigvis med alle gaverne og juletræet - dejligt at andre kan tage lidt over, når de julegaver skal samles... Ellers tror jeg ikke de var blevet samlet før nytår!

Så kom der lige en virus der satte sig på lungerne. Lægen grinede da jeg sagde ' jeg skal jo på arbejde' -kunne nok godt se at den gik ikke. Nytårs aften var hyggelig indtil at jeg fik total feber og kastede op. Heldigvis kun den nat :-)
Det blev ikke bedre, så en tur mere til vagtlægen og en lungebetendelse havde ramt mig... Øv med øv på!

-Så aktiv har jeg ikke været på det sidste men i går aftes kunne jeg ikke klare mere, så jeg kastede mig over at sy en slange til Emil :-0
Det er ligesom at man får det lidt bedre hvis man bare har fået lavet lidt.
Det kostede lidt sved og pusten fra min side men Emil blev glad :-)

Emil har været super sød ved mig og har været god til at lege med sine julegaver selv - men er nu glad for at manden havde juleferie!

I går eftermiddags tog jeg en lille tur i Brugsen sammen med Emil, trængte bare sådan til at komme lidt ud af huset. Midt i det hele troede jeg så næsten at jeg skulle dø - puha det var hårdt! 
Håber bare snart at komme oven på igen!

6 kommentarer:

 1. Ej øv altså! Rigtig god bedring til dig - håber du snart kommer ovenpå igen!

  Lyder lidt som mig i ugerne lige op til jul og dagen efter jul - selve juleaften havde jeg det imponerende nok godt men december bød på to omgang penicillin kure, den sidste en virkelig hård omgang, men nu er det heldigvis vent igen og energien bliver bedre og bedre - nu er det så Lullepigen der kæmper med astmatisk bronkitis - synes denne vinter har været en lang sygdomsperiode med først den ene så den anden eller os alle samtidig : /

  Håber for jer at du andre slipper og du snart er klar igen ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Og er altså lidt imponeret over den slange - sejt gået at du får syet lidt selvom du er syg - og så er den bare så fin : )

   Slet
 2. Øv, øv og atter øv. Hvor uheldig kan man være? Enig med Karina, fed slange. Flotte farver.

  SvarSlet
 3. Dejligt at du stille og roligt kommer ovenpå igen :)

  SvarSlet
 4. Håber du er ved at være ovenpå igen! Og sikke en fin slange! :-)

  SvarSlet
 5. Slangen er SÅ fin. Håber du er helt på toppen igen din stakkel. Du var da godt nok hårdt ramt. Er du på IG? For så vil jeg da gerne finde dig.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet