fredag den 29. august 2014

LaRaLiL kjole.





Så kom denne kjole endelig gemmen marskinen..... Startede med at klippe til den i Febuar :-(
Det er ikke fordi den er svær at sy og Anna har lavet den bedste vejledning, som findes HER. Det er også hende der har lavet mønstret :-)

Undskylder de dårlige billeder - Kjolen kommer slet ikke til sin ret på en bøjle, men EMil er blevet så gammel at han IKKE vil prøve kjoler mere :-0 
Håber på at få lov til at tage billeder, af den skønne pige der skal have den i fødselsdagsgave.

Hvis i vil have fingerne i mønstret så kan det købes HER.


søndag den 24. august 2014

Efteråret er på vej.


Der er så mange fine ting i naturen lige nu og mange af dem er flotte i en krans. Denne krans er til min mor og den hænger så smuke og pynter ved deres dør.

fredag den 22. august 2014

Skolestart.


Penalhuset har jeg syet til en skøn pige, der lige er startet i 1. klasse. Det var nu hendes storesøster der manglede men hun fik en i en anden farve :-)
De begge ville bare så gerne have at jeg lavede et nyt penalhus til dem - Og hvor er det skønt, at de vil bruge de ting jeg laver :-)


mandag den 18. august 2014

Ny slange.



Stoffet som jeg fik i gave, er blevet til en ny slange.
Den blev lidt tyk og ikke så lang men Emil fik øje på den med det samme, da han kom hjem fra børnehave. Jeg havde faktisk gemt den lidt men han spotter alt :-0
Den var tænkt som tak for stoffet - måske er jeg bare nød til at sy noget andet.... Tror ikke Emil vil af med den igen ;-)


onsdag den 13. august 2014

Håber i er der endnu.


Første blogindlæg i meget lang tid!
Der er sket så meget med ombygning, have og ferie siden sidst. Ombygningen er ved at være færdig - Det nye køkken er også færdig men haven mangler lige lidt. 
Det hele er blevet så fantastisk flot og jeg har fået opvaskemaskine, det er vildt :-0

Jeg har fået nyt syrum som ikke er helt indrette endnu men det hjælper også på det. 
Jeg har simpelhen for mange ting - især når man skal rydde op og flytte om på det, det tager såååå lang tid.
Symaskinen har ikke kørt andet end et par gange. En solhat til Emil blev det til og et par ting mere, men den har holdt pause længe...
(Tøjdyret hedder Rotte og er Emil's bedsteven. Den har fulgt ham siden han var lille baby og den kan næsten ikke hænge samme mere)

Den anden dag var jeg så heldig at få den skønne stak retrostof af en sød pige. Er alderrede begyndt at klippe lidt i det, så måske er det nu jeg bliver kreativ igen....

Tror lige jeg trængte til en pause!



Tilføj billedtekst