søndag den 30. september 2012

Bukser med foer.


Dette er nr. 1 i rækken af vinterbukser til Emil.
Det blev lige til lidt tid ved symaskinen igår.
Har valgt at alle bukserne bliver neutral i farverne, da Emil har trøjer i alle pang farver. Der er dog detalje med farve ved dem alle - her er det en lille neon gul 'snut' i siden og grøn foer :-)
-Og alle de bukser jeg har klippet til, er kun stof fra lageret. Må ikke købe nyt, før jeg har brugt (meget) af det jeg har!
Desværre er det total svært at tage billeder af fløjl... farverne på rib og fløjl passer bedre sammen i virkligheden!8 kommentarer:

 1. Lækre vinterbukser! Jeg skal også i gang - men hvilket stof har du brugt som foer, bare almindeligt jersey? Eller bomuld?
  Lækkert med detaljen med neon, her har vi også mest "larm for oven" og ro på bukserne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :-)
   Jeg har brugt bomuld - sengetøj som foer. Jeg skal bruge stof fra mit 'lager'... Dem du ser har, er børne sengetøj, grøn med fodspor på :-)

   Slet
 2. Ja det er pludselig blevet vinter. Jeg er også i gang med vinterbukserne til Kaja.

  Lige nu sidder jeg og pusler med 3 par bukser som jeg syede fra en mdr. siden. men hun nåede kun at have dem på 2 gange, så voksede hun ud af dem og de er blevet for kolde.

  Så de skal have foer og forlænges. :o) Så idag eller imorgen kommer der vidst et indlæg fra mig om mine vinterbukser. Jeg har fået lavet et par med balloneffekten og så har jeg et par andre muligheder også :o)

  De er også temmelig neutrale da jeg har lavet bluser til, som er lidt mere farverige. :o) Jeg har nøjes med lidt pyntestiklinger mv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vildt hvor hurtigt de unger vokser!
   Men det er nu også hyggeligt at lave noget nyt :-)

   Slet
 3. Sikke nogle lækre bukser! Det minder mig lige om min dårlige samvittighed over ikke at være kommet så langt endnu med vintertøjet til Sigurd.... Hvilket mønster har du brugt?

  Kh Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har brugt mønster fra 'Minikrea' posebuks-20300. Jeg har lavet lidt om på dem, men det er et ok grundmønster.

   Slet
 4. Åhhh, sådan et mønster kunne jeg godt bruge. Er det dit eget eller kan man købe det et sted? De er meget fine. Jeg skal i gang med bukser til min datter, og jeg mangler et mønster som dit. Hun er 5 år og han lange lange ben :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mønstret er fra ' minikrea ' posebuks 20300 men det går kun op til 3 år. Dog er de store i str!
   Ved ikke om man kan få det samme mønster i større ???

   Slet